De Tweede Wereldoorlog betekent voor ons land een zwarte bladzijde in de geschiedenis en heeft op een ingrijpende manier zijn stempel gedrukt op onze samenleving. Het is een tragedie die nooit vergeten mag worden. Vanaf september 2024 brengt Studio 100 hierover een spectaculaire en intense voorstelling. Deze productie wordt gerealiseerd met steun van Joop van den Ende.
Het verhaal gaat over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen. De voorstelling bestaat uit spectaculaire scènes met heel wat special effects. Het publiek zal geraakt worden met muziek en pakkende beelden die hen naar de keel zullen grijpen. 40-45 gebruikt een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat het publiek op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal. Om dit grootse concept te kunnen huisvesten wordt de locatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld helemaal passend gemaakt voor de voorstelling. Op alle vlakken zal 40-45, de musical een uitzonderlijke productie worden.

Reisprogramma:
In de middag vrije uurtjes in Arnhem
15.30 uur: vertrek van Arnhem naar Barneveld
17.00 uur: aanvang musical 40-45
Direct na afloop vertrekt de touringcar terug naar de opstapplaatsen.

Barneveld

40-45, de musical

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • zitplaatsen
 • enkele uurtjes vrije tijd in Arnhem

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

 • 28 september 2024
  1 dag
  Laden
 • 26 oktober 2024
  1 dag
  Laden
 • 2 november 2024
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info