We rijden ‘s morgens richting Terheijden voor koffie en gebak in ‘de Gouden leeuw’. Daarna vertrekken we naar het mooie plaatsje Brielle in de provincie Zuid-Holland, waar we een fruitteler bezoeken. We krijgen hier een beeldpresentatie en een rondrit met het pluktreintje. We bezoeken de landwinkel met natuurlijke producten en krijgen een kleine proeverij. Tevens hebben ze hier een duurzaam gebouwd pannenkoekenrestaurant, waar we zullen lunchen. Proef de lekkerste pannenkoek tussen de appel- en perenbomen. U heeft keuze uit een naturel-, kaas-, appel- of spekpannenkoek. U krijgt er een (non-alcoholisch) drankje naar keuze bij en een ijsje na afloop.

In de middag maken we een rondrit van ongeveer een uur over het eiland Voorne-Putten. Het eiland met duinlandschap, watergebieden, uitgestrekte akkers en lange dijken is een paradijs voor watervogels en weidevogels. De gids vertelt over alle ontwikkelingen op Voorne Putten van vroeger en nu. Hierna gaan we naar de historische vestigingstad Brielle, die u op eigen gelegenheid kunt ontdekken. De stad telt meer dan 400 monumenten waaronder de Sint Catharijnekerk, waar Willem van Oranje in 1575 trouwde met Charlotte de Bourbon. Daarna rijden we weer terug naar de Gouden leeuw waar om 18.00 uur het 3-gangen verrassingsdiner klaar staat.

Reisprogramma:
10.00 uur: koffie en gebak
10.45 uur: bezoek aan fruitteelt bedrijf
14.30 uur: rondrit door Voorne Putten
15.30 uur: vrije tijd in Brielle
18.00 uur: diner
19.30 uur: aanvang terugreis

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

Inclusief rondrit over het eiland Voorne Putten

Bezoek fruitteler en vestingstad Brielle

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • 2 kopjes koffie met stukje gebak
 • rondleiding bij fruitteelt bedrijf
 • pannenkoek met drankje en ijsje
 • rondrit met gids in de bus
 • diner
 • 1 september 2021
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info