We beginnen de dag met een lekker kopje koffie of thee met gebak. Aansluitend rijden we via Bad Neuenahr naar Cochem.

Cochem staat bekend om haar steile wijnbergen, prachtig begroeide heuvels en middeleeuwse burchten. Via een prachtig natuurgebied rijden wij naar dit stadje. Cochem, met het romantisch gerestaureerde kasteel dat op de wijnhellingen ligt, is één van de populairste plaatsen langs de rivier de Moezel. U heeft de gehele middag de tijd om deze karakteristieke Moezelstad te ontdekken.

Neem bijvoorbeeld plaats op één van de vele terrasjes, of wandel door de schilderachtige binnenstad met karakteristieke vakwerkhuizen. Cochem beschikt over een groot aanbod vrijetijdsbestedingen. U kunt bijvoorbeeld een boottocht maken door het prachtige Moezellandschap, of u maakt een rit per kabelbaan, waarna u op een hoogte van 255 meter een schitterend panorama over de stad en het landschap heeft. Rond 17.00 uur vertrekken we uit Cochem en rijden we terug naar Nederland, waar wij zullen genieten van een 3-gangendiner.

Reisprogramma:
10.00 uur: koffiestop
12.00 uur: aankomst in Cochem
17.00 uur: vertrek uit Cochem
19.00 uur: diner
20.30 uur: aanvang terugreis

De karakteristieke Moezelstad

Cochem

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • koffie/thee met gebak
 • 3-gangendiner

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

 • 20 augustus 2024
  1 dag
  Laden
 • 19 september 2024
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info