Dit jaar is het tijd voor de 25e jubileumeditie van de Country & Christmas Fair, maar deze keer wordt het evenement op een andere bijzondere locatie georganiseerd, namelijk op het prachtige “Slot Zeist in Zeist”. Een plek doordrenkt van geschiedenis en betoverende charme, centraal gelegen en met een indrukwekkende achtergrondverhaal.

Slot Zeist heeft een rijke geschiedenis, ooit het geliefde toevluchtsoord van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk en kleinzoon van prins Maurits. Van dinsdag 21 tot en met zondag 26 november 2023 zal dit historische slot het toneel vormen voor de Country & Christmas Fair!

De prachtige tuinen en het sfeervolle Slotplein van Slot Zeist zullen gedurende deze periode een gezellige en feestelijke sfeer ademen, aangezien ze plaats bieden aan meer dan 140 verschillende standhouders met een gevarieerd aanbod aan producten. Mis deze unieke gelegenheid niet om in de betoverende omgeving van Slot Zeist de Country & Christmas Fair te ervaren!

Slot Zeist

Country & Christmas Fair

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • entree Country & Christmas Fair

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

 • 21 november 2023
  1 dag
  Niet beschikbaar
 • 24 november 2023
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info