We vertrekken richting Delft met onderweg een stop waar u op eigen gelegenheid een kopje koffie of thee kunt nuttigen. Bij Delft denkt u misschien al snel aan het Delfts Blauw of aan de schilder Johannes Vermeer, natuurlijk wereldberoemd om zijn ‘Meisje met de parel’. Maar het is ook de stad van gezellige winkelstraten, smalle grachten, knusse hofjes en leuke terrassen. Delft bruist en zit vol bezienswaardigheden!

Nadat we zijn aangekomen in de stad heeft u de gelegenheid om ergens een hapje te eten alvorens wij aan boord gaan voor de rondvaart. Tijdens deze rondvaart brengen wij een bezoek aan de beroemde aardewerkfabriek “Royal Delft”. Hier krijgt u een rondleiding door de fabriek en zult u zien hoe hier het wereldberoemde Delfts Blauw volledig met de hand beschilderd wordt volgens eeuwenoude tradities. Met de boot varen wij weer terug naar het oude centrum. Aansluitend heeft u nog vrije tijd om Delft op eigen gelegenheid te bezoeken. Rond 17.30 uur verlaten wij Delft en beginnen wij aan de terugreis. Onderweg zullen wij nog stoppen voor een heerlijk diner.

Reisprogramma:
10.15 uur: pauzestop voor kopje koffie (excl.)
13.00 uur: rondvaart met bezoek aan
‘Royal Delft’
16.00 uur: vrije tijd in Delft
17.30 uur: vertrek uit Delft
18.30 uur: diner
20.00 uur: vertrek naar de opstapplaatsen
Inclusief leuke rondvaart

Delft met bezoek aan “Royal Delft”

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • rondvaart
 • bezoek Royal Delft
 • 3-gangen diner

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

 • 25 juni 2024
  1 dag
  Laden
 • 15 augustus 2024
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info