Onze bus brengt u naar hét tuinevenement van het jaar: Floriade

De Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade wordt sinds 1960 één keer per 10 jaar in een Nederlandse plaats gehouden. In 2022 is Almere vanaf 14 april t/m 9 oktober een half jaar lang het podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 met als thema ‘Growing Green Cities’. In het 60 hectare grote Floriade-park ontdekt u groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken op het gebied van groen, voeding, gezondheid en energie.

U kunt hier volop genieten van de geuren en kleuren van bloemen, planten, groenten en fruit. Er zijn meer dan 40 landenpaviljoens waar landen hun cultuur, planten, bloemen en lokale innovaties laten zien voor groene steden. Zweef hoog boven het Floriade-park in de kabelbaan en maak kennis met dit groene vervoersmiddel van de toekomst. Onderweg geniet u van een prachtig uitzicht over het Floriade-park vanaf 35 meter hoogte. Bij diverse restaurants, foodtrucks en proeverijen op de Expo kunt u genieten van gezonde én lekkere snacks en maaltijden. Ook kunt u rondkijken in de winkels op het Floriade-park voor een uniek aandenken.

Reisprogramma:
11.30 uur: aankomst in Almere
18.00 uur: aanvang terugreis

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

Almere

Floriade

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • entreekaart Floriade

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

 • 6 september 2022
  1 dag
  Volgeboekt
 • 5 oktober 2022
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info