We rijden op ons gemak naar Berlicum toe voor een bezoek aan kamelenmelkerij Smits. Hier worden we ontvangen met een kop koffie of thee en een plak cake. Vervolgens krijgen we een uitgebreide presentatie over het leven van de kamelen, de kamelenmelkerij en het bedrijf. Na de presentatie krijgen we een rondleiding door het bedrijf en de stallen en heeft u de gelegenheid om kamelenmelk te proeven. We nemen afscheid van de kamelen en rijden verder naar de Loonse en Drunense Duinen. Onderweg maken wij nog een stop voor de lunch.

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste stuifzandgebieden van Europa. In het park staat de Duinexpres voor ons klaar en maken wij een mooie tocht door het Nationaal Park. In de wagons met zachte achtergrondmuziek is het genieten van het natuurschoon in en rondom landgoed Huis ter Heide en de Loonse en Drunense Duinen. Aansluitend rijden we naar Tilburg toe waar u nog vrije tijd heeft. Hier heeft u ook de gelegenheid om nog een hapje te eten voordat we terugrijden naar de opstapplaatsen.

Reisprogramma:
10.15 uur: aankomst bij de kamelenmelkerij
12.30 uur: lunch
13.30 uur: vertrek naar de Loonse- en Drunense duinen
14.00 uur: tocht met de Duinexpres
16.15 uur: vertrek naar Tilburg
19.00 uur: aanvang terugreis

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

Loonse en Drunense duinen en een bezoekje aan Tilburg

Kamelenmelkerij met duinentocht

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • busvervoer
  • bezoek aan kamelenmelkerij
  • lunch
  • treinrit door de Loonse- en Drunense duinen
  • 8 september 2021
    1 dag
    Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info