Pairi Daiza was bij de opening een vogelpark, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer veelzijdige dierentuin. De laatste jaren is het zelfs telkens weer uitgeroepen tot de mooiste dierentuin van Europa. Het Park is thematisch opgebouwd als een ‘Tuin der Werelden’, enkele voorbeelden hiervan zijn:

The Kingdom of Ganesha; ontdek Indonesië alsof je er echt bent. U ziet hier onder andere de tempels voor de goden die aanbeden worden: Ganesha, Shiva, Brahma, Vishnou of Boedha. Verder is er een overvloed aan vegetatie en adembenemende uitzichten op het domein van olifanten, witte tijgers of de ondeugende makaken. South Cape; Down under, tussen mysterie en betovering. U ziet hier de fauna en flora van Tasmanië, Nieuw-Zeeland, Australië en Nieuw-Guinea. Denk hierbij aan de Helmkasuaris, een van de grootste vogels ter wereld (70 kilo) die wel 1,80 meter hoog kan worden en de grote kangoeroe. Natuurlijk ziet u hier ook koala’s, de Tasmaanse duivel en de wallaby.

Andere werelden die u kunt bezoeken zijn: The Middle Kingdom, The Land of the Cold, Cambron-Abbey, Cambron-by-the-Sea, The Land of Origins en The Last Frontier.

Reisprogramma:
11.00 uur: aankomst in Pairi Daiza
18.00 uur: aanvang terugreis

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

De mooiste dierentuin van Europa

Pairi Daiza

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • entreekaart Pairi Daiza

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

 • 13 juli 2022
  1 dag
  Volgeboekt
 • 8 september 2022
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info