Geniet van de Franse hoofdstad met haar grote aantrekkingskracht. Parijs staat natuurlijk bekend als de stad van de liefde, maar ook om de eeuwenoude geschiedenis, de prachtige architectuur en
de vele bezienswaardigheden. Enkele highlights zijn de Eiffeltoren, de Notre Dame, de Basilique de Sacré-Coeur en de Arc de Triomphe. Als u wilt shoppen tijdens uw stedentrip, bent u aan het juiste adres op de Champs-Élysées of in Galeries Lafayette.

Dag 1 | Heenreis – Parijs
Met verschillende pauzes onderweg rijden we naar Parijs, waar we kort zullen inchecken in het hotel. Aansluitend door naar het centrum voor een stadsrondrit met korte fotostops. We komen onder andere langs de Arc de Triomphe, Champs-Élysées en het Centre Pompidou. U kunt ook een boottocht maken over de Seine (75 minuten – facultatief kaartjes vooraf te koop € 9,-). U bepaalt zelf op welke dag en hoe laat u de boottocht maakt. Vanaf het water is het uitzicht op de historische gebouwen en bruggen spectaculair!

Dag 2 | Parijs – avondtour
Na het ontbijt maakt u onder begeleiding van een gids een stadswandeling door Parijs. De gids laat u de mooiste plekken van deze romantische stad zien. We wandelen onder andere langs Pantheon, Quartier Latin, Notre Dame en het Louvre. Hierna bent u vrij om Parijs op eigen gelegenheid te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Eiffeltoren of beklim de Arc de Triomphe voor een schitterend uitzicht over de Champs-Élysées. Na het diner in het hotel maken wij met de bus nog een avondtour langs de belangrijkste bezienswaardigheden, die weer eindigt bij het hotel.

Dag 3 | Parijs – terugreis
Vandaag brengen we een bezoek aan de wijk Montmartre, gelegen op een hoge heuvel. Per kabeltreintje gaan we hier naar boven. Bovenop de heuvel ligt de grote witte basiliek Sacré-Coeur en het schildersplein Place du Tertre. Op het schildersplein treft u traditionele kunstenaars en (met name) schilders aan. De Sacré-Coeur is te bereiken via een trap met maar liefst 237 treden. Boven aangekomen wordt u beloond met een mooi uitzicht over de stad. Terug naar beneden kunt u wandelen of een kaartje kopen en per kabeltreintje naar beneden gaan. U heeft voldoende tijd bij de Sacré-Coeur om nog een hapje te eten voordat we terugrijden naar Nederland.

Hotel informatie:

4-Sterrenhotel in de omgeving van Parijs

Ligging: in de omgeving van de Périphérique.
Faciliteiten: receptie, bar, restaurant en lift.
Kamers: bad of douche en toilet.
Verzorging: ’s ochtends ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangendiner.
Excursies: alle excursies zijn inbegrepen behalve de entreegelden.

3 dagen naar de Franse hoofdstad

Parijs, stad van de liefde

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • verblijf in een 4-sterrenhotel
 • toeristenbelasting
 • elke ochtend ontbijtbuffet
 • 3-gangendiners
 • stadswandeling met gids
 • avondtour langs diverse bezienswaardigheden
 • metro- en stadsplattegrond Parijs bij het hotel verkrijgbaar (indien voorradig)
 • excursies volgens programma
 • begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider
 • reis per luxe Comfort Class touringcar met minibar, toilet en airco

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 18 personen

 • 25 augustus 2023
  3 dagen
  Volgeboekt
 • 29 september 2023
  3 dagen
  Niet beschikbaar
 • 13 oktober 2023
  3 dagen
  Laden
 • 24 november 2023
  3 dagen
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info

Alleengaand

Reis is geschikt voor alleengaande reizigers door de beschikbaarheid van 1-persoonskamers. Wij adviseren tijdig te boeken omdat deze kamers vaak beperkt beschikbaar zijn,

Cultuur

Dit is een reis waarbij u steden, dorpen en cultureel erfgoed zult bezichtigen. Veel hiervan staat op de Werelderfgoedlijst.

Oranje - Gemiddeld

Een reis die vanwege bepaalde excursies, lange loopafstanden en/of flinke hoogteverschillen een goede mobiliteit vereist.

Shoppen

Vaak een stedentrip waarbij u volop mogelijkheden heeft om te winkelen.

Touringcar

Deze reis wordt uitgevoerd met een Comfort Class touringcar, voorzien van minibar, toilet en airco.