Rond het middaguur rijden wij vanaf onze opstapplaatsen naar Bonn, de voormalige Bondshoofdstad van Duitsland. U kunt op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan een van de vele mooie pleinen, welke met elkaar verbonden zijn door de gezellige winkelstraten.

Zodra de avond valt vertrekt onze touringcar naar de oevers van de Rijn. U heeft hier de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een restaurant of eetkraam uit te zoeken voor uw diner. Geniet van de gemoedelijke sfeer en aanschouw het langsvarende scheepskonvooi. Hoogtepunt en bekroning van de avond is het met muziek gesynchroniseerde vuurwerk in combinatie met voor het eerst een droneshow!

Er zijn diverse festiviteiten aan de oevers. Houdt onze website in de gaten want hier publiceren wij meer informatie als het programma bekend is gemaakt. Direct na afloop van dit spektakel rijden we via de snelste route weer terug naar onze opstapplaatsen.

Reisprogramma:
14.30 uur: aankomst in Bonn
17.00 uur: vertrek naar Rhein in Flammen
ca. 21.40 uur: aanvang vuurwerkshow
23:15 uur: laatste vuurwerk

Bonn en Zevengebergte

Rhein in Flammen Bonn

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • busvervoer
  • bezoek aan Bonn
  • bezoek aan Rhein in Flammen

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

  • 4 mei 2024
    1 dag
    Volgeboekt

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info