We beginnen de dag met een lekker kopje koffie of thee met gebak. Vervolgens zetten we de reis voort richting het gezellige plaatsje Bad Breisig. Op de Rijnpromenade van dit kuuroord vindt u uitstekende horecafaciliteiten voor een lunch op eigen gelegenheid.

Aansluitend laten wij u het schitterende landschap van de Vulkaaneifel zien. Op het stationnetje in Brohl-Lützing nemen wij plaats in de Vulkan-Express, waarmee we een rit zullen maken door het Brohltal, één van de mooiste dalen nabij de Rijn. Het treintje zal met ongeveer 20 kilometer per uur door het landschap rijden en gaat met u een hoogteverschil van zo’n 400 meter overbruggen.

U rijdt langzaam vanaf de oevers van de Rijn, met interessante uitkijkpunten en vergezichten, naar het hogerop gelegen Engeln. Aansluitend verruilen wij het treintje voor onze eigen touringcar om naar het mooie Arhdal te rijden. U kunt hier op eigen gelegenheid het gezellige stadje Ahrweiler bezoeken. De dag wordt afgesloten met een heerlijk 3-gangendiner.

Reisprogramma:
10.15 uur: koffiestop
12.00 uur: aankomst in Bad Breisig
14.10 uur: rit met Vulkan-Express
16.15 uur: aankomst in Ahrweiler
19.00 uur: diner
20.30 uur: vertrek naar opstapplaatsen

Ahrdal

Romantische Vulkaaneifel

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

busvervoer
koffie/thee met gebak
rit per Vulkan-Express
3-gangendiner

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

 • 11 juli 2024
  1 dag
  Laden
 • 1 augustus 2024
  1 dag
  Laden
 • 29 augustus 2024
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info