Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken, Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Meer weten over dit bijzondere verhaal? Bekijk hier alvast een voorproefje.

Reisprogramma:
Na een vrije ochtend in Leiden, bezoekt u de musical Soldaat van Oranje in de Theaterhangaar te Katwijk.
Om 12:45 uur vertrekt de touringcar vanaf Leiden naar Katwijk. Aanvang musical Soldaat van Oranje is om 14:00 uur. Direct na afloop vertrekt de touringcar terug naar de opstapplaatsen.

De opstaptijd is tussen 06.00 uur en 08.15 uur, afhankelijk van uw opstapplaats.

Ter informatie: voor dagtochten geldt dat wij minimaal 4 personen voor een opstapplaats nodig hebben. Indien wij dit aantal niet bereiken, kan het zijn dat wij genoodzaakt zijn om de opstapplaats te wijzigen.

Theaterhangaar Katwijk

Soldaat van Oranje Theaterhangaar Katwijk

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • 1e rangs genummerde zitplaatsen musical Soldaat van Oranje
  • enkele uurtjes vrij in Leiden
  • busvervoer

Bekijk hier alvast de zaalplattegrond.

  • 13 september 2020
    1 dag
    Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)