Vandaag brengen wij een bezoek aan Keulen, waar u de hele dag de tijd heeft om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Wij geven u een aantal tips die u zeker niet mag missen! Het icoon van de stad is de gotische dom. Deze staat sinds 1996 op de lijst van Werelderfgoed en is een must see waar u eigenlijk niet omheen kunt. Rondom de dom bevinden zich grote winkelstraten waar u naar hartelust kunt winkelen. Wilt u graag een mooi uitzicht over de stad en omgeving? Breng dan een bezoek aan het 103 meter hoge kantoorgebouw ‘Köln Triangle’. Vanaf het observatieplatform heeft u een prachtig uitzicht over Keulen en bij helder weer kunt u zelfs de stad Bonn zien liggen! Als u liever wilt genieten op één van de vele terrassen dan is de Alter Markt een aanrader, probeer bijvoorbeeld eens het plaatselijke biertje ‘Kölsch’ wat enkel in Keulen wordt gebrouwen.

Wilt u graag de ‘drukte’ ontvluchten, ga dan naar het noorden van de stad. Hier vindt u onder andere de Zoo en de Botanischer Garten. De oude stadsmuren vormen hier een perfecte omlijsting voor al het mooie groen. In Keulen zult u zich zeker niet vervelen. Rond 19.00 uur vertrekken we weer naar de opstapplaatsen.

Reisprogramma:
11.00 uur: aankomst in Keulen
19.00 uur: aanvang terugreis

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

Keulen

Stadsbezoek aan Keulen

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

 • 22 juni 2022
  1 dag
  Laden
 • 17 augustus 2022
  1 dag
  Laden
 • 14 september 2022
  1 dag
  Laden
 • 5 oktober 2022
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info