Vandaag brengen wij een bezoek aan Keulen, waar u de hele dag de tijd heeft om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Wij geven u een aantal tips die u zeker niet mag missen! Het icoon van de stad is de gotische dom. Deze staat sinds 1996 op de lijst van Werelderfgoed en is een must see waar u eigenlijk niet omheen kunt. Rondom de dom bevinden zich grote winkelstraten waar u naar hartelust kunt winkelen. Wilt een graag een mooi uitzicht over de stad en omgeving? Breng dan een bezoek aan het 103 meter hoge kantoorgebouw ‘Köln Triangle’. Vanaf het observatieplatform heeft u een prachtig uitzicht over de stad en bij helder weer kunt u zelfs de stad Bonn zien liggen!
Als u liever wilt genieten op één van de vele terrassen dan is de Alter Markt een aanrader, probeer bijvoorbeeld eens het plaatselijke biertje ‘Kölsch’ wat enkel in Keulen wordt gebrouwen.

Wilt u graag de ‘drukte’ ontvluchten, ga dan naar het noorden van de stad. Hier vindt men onder andere de Zoo, de Flora en de Botanischer Garten. De oude stadsmuren vormen hier een perfecte omlijsting voor al het mooie groen. In Keulen zult u zich zeker niet vervelen. Rond 19.00 uur vertrekken we weer naar de opstapplaatsen.

Reisprogramma:
11.00 uur: aankomst in Keulen
19.00 uur: vertrek uit Keulen

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

Keulen

Stadsbezoek aan Keulen

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • busvervoer
  • 15 september 2021
    1 dag
    Niet beschikbaar

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info