We brengen vandaag een bezoek aan de Struisvogelfarm in Tilburg. Bij aankomst worden we gastvrij ontvangen met een kopje koffie en een stuk gebak. Vervolgens krijgen we een film te zien over de grootste landvogel ter wereld en persoonlijke uitleg van de gastheer over de producten. Natuurlijk is er ook gelegenheid om de struisvogel van dichtbij te bewonderen en kunt u de struisvogel zelfs uit uw hand laten eten.

’s Middags bezoeken wij Nederlands oudste stad ‘Dordrecht’ en genieten we van talloze monumenten en musea, eeuwenoude pakhuizen en de druk bezochte handelsstraten die herinneren aan het welvarende verleden van deze stad aan het water. Beklim de toren van de Grote Kerk met zijn 275 treden. Boven aangekomen heeft u een prachtig uitzicht over de historische stad en de omgeving of breng een bezoek aan de oude burgemeesterswoning ‘Huis van Gijn’. U heeft de gehele middag vrij te besteden.

Rond 17.30 uur vertrekken wij uit Dordrecht. Tijdens de terugreis maken we nog een stop voor een diner. Aansluitend rijden we terug naar de opstapplaatsen.

Reisprogramma:
10.15 uur: aankomst Struisvogelfarm
13.00 uur: verwachte aankomst in Dordrecht
17.30 uur: vertrek uit Dordrecht
18.00 uur: diner
19.30 uur: aanvang terugreis

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

Brabant en Zuid-Holland

Struisvogelfarm en Dordrecht

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • busvervoer
  • kop koffie met een stuk gebak
  • bezoek aan struisvogelfarm
  • diner
  • 7 september 2021
    1 dag
    Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info