TINA – De Tina Turner musical

TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een
meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het
echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. Tina Turner is één van de bestverkopende artiesten ter wereld.
Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Reisprogramma:
ca. 2 uur vrije tijd voor aanvang van de musical
duur musical is ca. 2 uur en 40 minuten inclusief pauze
ca. 1 uur vrije tijd na afloop van de musical

Beatrix Theater Utrecht

TINA – De Tina Turner Musical

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:
• busvervoer
• gereserveerde zitplaatsen
• enkele uurtjes vrije tijd in Utrecht

  • 19 september 2021
    1 dag
    Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)