Bestemming
Maand
Wat wilt u doen?

Busreizen Italië

La dolce vita! Italië is een prachtig vakantieland met veel zonuren, heerlijk mediterraan eten en een gevarieerde natuur. Het land is populair omdat het zo veel te bieden heeft; eindeloze stranden, berglandschappen zoals de Dolomieten, glooiende heuvels en cipressen in Toscane maar ook cultuurliefhebbers voelen zich thuis in steden als Rome, Florence, Turijn, Venetië en Pisa. Bekijk hieronder ons aanbod Italië busreizen, wat dacht u van de prachtige Bloemenrivièra of de indrukwekkende Amalfikust?

Italië in het kort: het land hoort bij de EU en er wordt met de Euro betaald. De gesproken taal is Italiaans en de hoofdstad is Rome. Aangrenzende landen zijn Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië. Italië heeft een mediterran klimaat, dit betekent dat er warme zomers zijn en zachte winters.
Populaire reizen in Italië zijn:

Busreis Toscane

Toscane ligt in centraal Italië. Het staat bekend om de glooiende heuvels en de vele cipressen. De bekendste steden in Toscane zijn Florence, Pisa, Lucca en Siena. De streek heeft erg goede wijnen, het is de beste wijnstreek in Italië.

Busreis Lago Maggiore

Lago Maggiore is het tweede grootste meer van Italië en ligt in het grensgebied met Zwitserland. Het heeft een prachtig landschap van bergen en stranden waardoor er een combinatie van mediterraan Italië en het hooggebergte van de Alpen ontstaat. In het meer liggen diverse eilanden, omringd met palmbomen en in de verte het bergsilhouet. In de omgeving liggen drukke, gezellige stadjes zoals Stresa en Luino waar u kunt genieten van een van de vele terrasjes. Lago Maggiore is eigenlijk voor iedereen wel een uitstekende vakantiebestemming, voor een actieve vakantie zijn er mooie wandelroutes of watersportactiviteiten zoals zwemmen en zeilen maar ook een culturele vakantie met stadsbezoeken, terrasjes en winkelen zijn mogelijk.

Busreis Rome

In onze ‘Italiaanse hoogtepunten’-reis bezoeken we de hoofdstad van Italië: Rome. Een stad vol historie en bezienswaardigheden. Rome is een waar openluchtmuseum met het Colosseum, Circus Maximus en Forum Romanum.

  • 113 jaar ervaring
  • Met reizigers uit uw eigen omgeving
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR
Vind uw ideale vakantie
Of bekijk hier alle reizen