• 106 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Deskundig advies
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR

Let op: Vanwege de coronamaatregelen vermelden wij momenteel niet of een reis gegarandeerd vertrek heeft. Dit omdat de regels binnen Nederland en in het buitenland frequent wijzigen waardoor wij geen beloftes kunnen maken. 

Beste reiziger,

We vinden het belangrijk u zo goed mogelijk te informeren omtrent beslissingen m.b.t. de COVID-19 (het nieuwe coronavirus) maatregelen.

Langzaam wordt het weer mogelijk om reizen te maken én de garantie te geven dat het ook een echte vakantie kan worden. Dat is namelijk belangrijk of wij reizen laten doorgaan of niet: u moet een goed vakantiegevoel kunnen hebben. De meeste Europese landen zijn inmiddels weer open. De maatregelen om te kunnen rijden met onze touringcars zijn verschillend in elk land, zelfs in elke provincie! Daarom kunnen we niet één lijn trekken. Gaat u er van uit dat er voor vertrek een klein formuliertje ingevuld moet worden waarin u verklaart dat u geen corona verschijnselen heeft. Daarnaast is (de regels zijn overal verschillend) vaak een mondkapje noodzakelijk. Soms in de bus en soms enkel bij openbare gebouwen.

Volgens de richtlijnen van de ANVR en n.a.v. Corona gerelateerde maatregelen in diverse landen kunnen wij weer enkele reizen goed uitvoeren, zoals bijvoorbeeld:

- de 3-daagse dining-cruises naar Nijmegen in juli (allen nog plaats)
- op 20 juli een 7-daagse naar Rügen (nog beperkt plaats)
- op 27 juli een 5-daagse all-inclusie reis naar de Moezel (nog plaats)
- op 6 augustus een 5​-daagse IJsselmeercruise met Hanzesteden (nog plaats)

Verder proberen we vanaf 1 augustus weer zoveel mogelijk reizen normaal uit te voeren. Mocht dat niet lukken, krijgt u daar uiteraard bericht van.

We houden reisadviezen en overheidsmaatregelen nauwkeurig in de gaten en zullen u tijdig informeren bij nieuwe beslissingen.

Indien u nog niet bereid of in staat bent om de vakantie om te boeken bij een annulering wegens corona, dan bieden wij, ter compensatie voor het opschorten van uw geboekte vakantie, een Corona voucher aan. Met deze Corona voucher kunt u een nieuwe reis bij Biesen Travel boeken. De voucher ontvangt u meteen nadat u dat vraagt als u een annuleringsbericht krijgt. Zo'n voucher is ALTIJD gegarandeerd én in te leveren voor vakanties in heel 2020 en 2021 (u dient wel binnen een jaar te boeken). Als extra garantie kunt u bij afloop van de geldigheid van het voucher ook uw geld terug ontvangen. 

Zorg goed voor elkaar en volg de adviezen van de overheid op zodat we straks weer kunnen genieten van mooie vakanties.

🍀 Het Biesen Travel team

Ons reisbureau in Kerkrade is geopend van ma. t/m vr. van 09:00-17:30 uur, op zaterdag en zondag is het kantoor gesloten. 

 


 
Zekerheid
Zeker op reis met Van der Biesen Travel, want wij  zijn aangesloten bij: ANVR, Calamiteitenfonds, SGR en SKTB.
Bekijk de zekerheden

 


Van der Biesen op Facebook

Volg Van der Biesen Travel nu ook op Facebook! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, extra's en leuke aanbiedingen.