• 106 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Deskundig advies
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR

Beste reiziger,

We vinden het belangrijk u zo goed mogelijk te informeren omtrent beslissingen m.b.t. de COVID-19 (het nieuwe coronavirus) maatregelen.

Wij hebben besloten alle meerdaagse reizen tot en met 31 mei te annuleren en dagtochten tot en met half mei. De beslissing is het gevolg van de vergaande maatregelen die nu wereldwijd worden genomen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Door deze onvermijdbare en buitengewone omstandigheden vinden wij het niet langer verantwoord om vakanties door te laten gaan. De betreffende klanten van Biesen Travel worden vandaag per e-mail over dit besluit geïnformeerd.

Over vertrekdata van reizen na 31 mei wordt in een later stadium een besluit genomen. We houden reisadviezen en overheidsmaatregelen nauwkeurig in de gaten en zullen u tijdig informeren bij nieuwe beslissingen. Het kan ca. 1 week duren voordat u bericht krijgt over de annuleringen.

Voor dagtochten waarbij theater-, musical- of evenementstickets zijn geboekt kan de afhandeling (coronavoucher of omboeking) nog even duren. Wij zijn hierin afhankelijk van leveranciers van die kaarten.

Zorg goed voor elkaar en volg de adviezen van de overheid op zodat we straks weer kunnen genieten van mooie vakanties.

🍀 Het Biesen Travel team

Als gevolg van de coronacrisis is ons reisbureau alleen op afspraak te bezoeken, 045 - 8200 900. 


 
Zekerheid
Zeker op reis met Van der Biesen Travel, want wij  zijn aangesloten bij: ANVR, Calamiteitenfonds, SGR en SKTB.
Bekijk de zekerheden

 


Van der Biesen op Facebook

Volg Van der Biesen Travel nu ook op Facebook! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, extra's en leuke aanbiedingen.