• 106 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Deskundig advies
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR

Let op: Vanwege de coronamaatregelen vermelden wij momenteel niet of een reis gegarandeerd vertrek heeft. Dit omdat de regels binnen Nederland en in het buitenland frequent wijzigen waardoor wij geen beloftes kunnen maken. 

Beste reiziger,

We vinden het belangrijk u zo goed mogelijk te informeren omtrent beslissingen m.b.t. de COVID-19 (het nieuwe coronavirus) maatregelen.

Volgens de richtlijnen van de ANVR en n.a.v. Corona gerelateerde maatregelen in diverse landen hebben we helaas moeten besluiten alle buitenlandse vakanties met vertrek t/m 24 juni op te schorten. Dit betreft meerdaagse reizen en dagtochten. Uitzondering zijn dagtochten naar concerten en/of beurzen (zie beneden in dit bericht). 

Het kan ca. 1 week duren voordat u bericht krijgt over de annuleringen.

De beslissing is het gevolg van de vergaande maatregelen die nu wereldwijd worden genomen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Door deze onvermijdbare en buitengewone omstandigheden vinden wij het niet langer verantwoord om vakanties door te laten gaan. De betreffende klanten van Biesen Travel worden vandaag per e-mail over dit besluit geïnformeerd.

Over vertrekdata van reizen na 24 juni wordt in een later stadium een besluit genomen. We houden reisadviezen en overheidsmaatregelen nauwkeurig in de gaten en zullen u tijdig informeren bij nieuwe beslissingen.

Voor dagtochten waarbij theater-, musical- of evenementstickets zijn geboekt kan de afhandeling (coronavoucher of omboeking) nog even duren. Wij zijn hierin afhankelijk van leveranciers van die kaarten.

Indien u nog niet bereid of in staat bent om te boeken dan bieden wij, ter compensatie voor het opschorten van uw geboekte vakantie, een Corona voucher aan. Met deze Corona voucher kunt u een nieuwe reis bij Biesen Travel boeken. De voucher zult u uiterlijk 31 mei ontvangen.

Zorg goed voor elkaar en volg de adviezen van de overheid op zodat we straks weer kunnen genieten van mooie vakanties.

🍀 Het Biesen Travel team

Ons reisbureau in Kerkrade is geopend van ma. t/m vr. van 09:30-18:00 uur, op zaterdag en zondag is het kantoor gesloten. 

 


 
Zekerheid
Zeker op reis met Van der Biesen Travel, want wij  zijn aangesloten bij: ANVR, Calamiteitenfonds, SGR en SKTB.
Bekijk de zekerheden

 


Van der Biesen op Facebook

Volg Van der Biesen Travel nu ook op Facebook! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, extra's en leuke aanbiedingen.