Floriade 2022

Floriade 2022 bezoeken?

Nét dat beetje meer met Biesen Travel!

In 2022 is het weer zo ver: de Floriade wordt georganiseerd! Deze tienjaarlijkse wereldtuinbouwtentoonstelling wordt dit keer georganiseerd in Almere met als thema ‘Growing Green Cities’. Aan het water is een park van 60 hectare ingericht waar bezoekers het feest van groene en duurzame technologie mee kunnen vieren. Ontdek de nieuwste groene innovaties, geniet van het beste dat de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft en zie, ruik en proef de bloemen en planten.

Ontdek de Floriade

Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. U ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En u geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat u verrassen!

Met de bus naar de Floriade

Op dit feest van groen is van alles te beleven: ontdek vernieuwingen van eigen bodem op de nationale paviljoens of duik in groenculturen van over de hele wereld bij de meer dan 40 landenpaviljoens. Daarnaast kunt u in de kabelbaan op 35 meter hoogte over het Floriade park zweven, is er een uitgebreid cultuurprogramma met tentoonstellingen, entertainment, muziek en nog veel meer, én kunt u bij de diverse restaurants, foodtrucks en proeverijen genieten van gezonde en lekkere snacks en maaltijden. Benieuwd naar wat er nog allemaal te ontdekken is? Bekijk de website van de Floriade voor het volledige programma!

Met Biesen Travel naar de Floriade

Van der Biesen Travel is één van de officiële Suppliers voor de Floriade Expo 2022! Wij bieden in 2022 maar liefst zeven dagtochten aan naar de Floriade. Vanaf april t/m oktober heeft u de gelegenheid om samen met ons naar deze bijzondere wereldtuinbouwtentoonstelling te reizen. Al voor € 69,- per persoon reist u comfortabel met de touringcar naar de Floriade, inclusief entreekaart. Met opstapplaatsen door heel Limburg en Brabant!

Wilt u meer informatie of deze dagtocht boeken?

Op een andere manier de Floriade bezoeken?

Naast onze dagtochten, is het ook mogelijk om een groepsreis, volledig georganiseerde meerdaagse reis óf alleen touringcarvervoer naar de Floriade te boeken.

Wilt u met uw groep, vereniging of school naar de Floriade? Onze partner Kupers Touringcars beschikt over een wagenpark van ruim 80 luxe en milieuvriendelijke touringcars. Of uw groep nu uit 20 of 1.500 personen bestaat, bij Kupers Touringcars bent u aan het juiste adres. Daarnaast kunnen zij u uiteraard voorzien van entreetickets voor de Floriade, maaltijdvouchers, rondleidingen, leuke extra’s en nog veel meer.

Mag Kupers Touringcars u naar de Floriade brengen? Vraag nú een offerte aan.

Voor de echte tuinliefhebbers kunt u via Kupers Tuinreizen een 2-daagse reis naar de Floriade boeken. Hierbij worden er naast de Floriade nog drie bijzondere privétuinen in de omgeving bezocht en overnacht u in een heerlijk viersterrenhotel op basis van halfpension. Ook tuinclubs of –verenigingen die een (meerdaagse) reis naar de Floriade inclusief tuinprogramma plannen, is Kupers Tuinreizen graag van dienst.

Wilt u meer informatie?

Via onze afdeling Kupers Groepsreizen helpen onze collega’s uw groep met het samenstellen van een volledig op maat gemaakte (meerdaagse) reis naar de Floriade, indien gewenst inclusief hotelovernachting(en), maaltijden, entreetickets, activiteiten, en meer.

Compleet afgestemd op de wensen van uw groep, vereniging of school!