• 106 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Deskundig advies
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR

Gebruiksvoorwaarden


Uiteraard besteden wij er veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op deze website. Eventuele tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Van der Biesen Tours B.V. is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

De uitgebreide reisinformatie wordt u gebracht onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie, ook van partijen waarmee wij samenwerken.

Van der Biesen Travel heeft als rechtspersoon Van der Biesen Tours BV in Kerkrade. Al onze reizen vallen onder de voorwaarden van ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Keurmerk busbedrijven.


Gratis een brochure aanvragen?

Dat kan eenvoudig online! Ook is het mogelijk de brochure digitaal in te kijken: Zomerbrochure 2017
Liever de brochure op papier ontvangen? Klik hier om de brochure met busreizen gratis thuisgestuurd te krijgen. 

 


Van der Biesen op Facebook

Volg Van der Biesen Travel nu ook op Facebook! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, extra's en leuke aanbiedingen.

            

Van der Biesen Travel, samen gezellig ontspannen op reis! Het enige wat u zelf moet doen is uw koffer pakken.