Geld Terug Garantie

Wij hebben er begrip voor dat u zekerheid wilt in deze tijd. Daarom bent u ervan verzekerd dat u uw geld terug krijgt mocht een reisadvies tussentijds aangepast worden en hierdoor de reis niet door gaat. Dit geldt ook als u een voucher heeft gebruikt en u wilt bij annulering door COVID-19 niet nogmaals een voucher ontvangen. Concreet: we garanderen dat als het reisadvies voor uw vakantiebestemming binnen twee weken voor vertrek wegens COVID-19 code oranje is, u gegarandeerd uw geld terug krijgt. Dit geldt ook als u uw reis betaald heeft met een coronavoucher.

Overige voorwaarden:

  • De Geld Terug Garantie is geldig voor reizen met vertrek tussen 1 april 2021 en 31 oktober 2021.
  • Op uw vakantiebestemming is binnen 2 weken voor vertrek code oranje van toepassing. Indien dit voor uw boeking geldt, nemen wij contact met u op.
    Biesen Travel volgt het reisadvies van Nederland Wereldwijd en van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Indien het niet mogelijk is om naar uw vakantiebestemming te reizen en u wilt uw reis niet omboeken naar een latere datum of andere bestemming, dan kunt u volledige terugbetaling van uw (aan)betaalde reissom aanvragen.
  • Alleen de hoofdboeker kan de terugbetaling aanvragen, vanaf 2 weken voor de vertrekdatum van de reis. Uw geld wordt binnen 4 weken na ontvangst van uw bankgegevens teruggestort.
  • Voor last-minuteboekingen (vertrek binnen 6 weken), die op het moment van boeken code oranje hebben, geldt de geld-terug-garantie niet.