Persbericht verhuizing

Historische Verhuizing: Reisorganisatie Van der Biesen vestigt zich na dik 100 jaar op nieuwe locatie in Kerkrade

Kerkrade, 1 augustus 2023 – Na een indrukwekkende periode van maar liefst 100 jaar gevestigd te zijn aan de vertrouwde Hoofdstraat in Kerkrade, kondigt reisorganisatie Van der Biesen met trots haar verhuizing aan naar een nieuwe locatie in het hart van het centrum. Met ingang van 28 november 2023 zullen de deuren van het vernieuwde reisbureau geopend zijn op het adres Markt 21 in Kerkrade.

Deze historische verhuizing markeert een nieuw tijdperk voor reisorganisatie Van der Biesen, waarbij we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het nieuwe pand biedt niet alleen meer ruimte, maar bevindt zich ook op een strategische locatie in het centrum van Kerkrade.

Met een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1911, heeft Van der Biesen een reputatie opgebouwd vakanties en reizen te creëren die onvergetelijke herinneringen oproepen. Naast onze vertrouwde eigen excursiereizen per bus, riviercruises of tuinreizen, bent u ook van harte welkom voor uw vlieg- en autovakanties van diverse gerenommeerde Nederlandse en Duitse touroperators.

Onze verhuizing zou niet mogelijk zijn geweest zonder de voortdurende steun en loyaliteit van onze klanten, zowel degenen die ons al decennialang vertrouwen als degenen die ons onlangs hebben ontdekt. We willen onze klanten hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en beloven dat we ons blijven inzetten om hen de best mogelijke reiservaring te bieden.

De officiële opening van ons nieuwe reisbureau vindt plaats op 28 november 2023. We nodigen iedereen van harte uit om deze bijzondere gelegenheid met ons te vieren. Ons toegewijde team van reisadviseurs staat klaar om elke bezoeker te verwelkomen en te helpen bij het plannen van hun droomvakantie. Bovendien zijn we verheugd om aan te kondigen dat we vanaf de opening ook op zaterdag geopend zullen zijn, waardoor we onze service nog toegankelijker maken voor iedereen.

Voor meer informatie over de verhuizing, het aanbod van Van der Biesen, of om een afspraak te maken voor persoonlijk reisadvies, neem contact op via onderstaande gegevens.

Contactgegevens:

Van der Biesen Travel
Adres: Markt 21, 6461 EC Kerkrade (vanaf 28 november 2023)
Telefoon: 045 8200 900
E-mail: info@biesen.nl
Website: www.vanderbiesen.nl

 

Over Van der Biesen Travel

Van der Biesen is een gevestigde reisorganisatie met een rijke geschiedenis van 112 jaar in de reisindustrie. We bieden een uitgebreid aanbod van onze eigen excursiereizen per bus, maar ook voor vliegreizen en autoreizen van vrijwel alle Nederlandse en Duitse touroperators kunt u bij ons terecht. Ons toegewijde team van reisexperts staat klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte reis die aan al hun behoeften voldoet.