De mooiste riviercruises in eigen land.

Geniet van een heerlijk verblijf aan boord van de Carmen II. Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het ruime, comfortabele zonnedek. Hier geniet u tevens van steeds wisselende uitzichten en de kalme stroming van de rivier. De gastvrije bemanning zorgt voor een fijne sfeer aan boord, waardoor u zich zeker welkom voelt. Wij hebben diverse riviercruises in eigen land op het programma staan. Wat dacht u van een riviercruise door de Kop van Nederland? Heerlijk genieten van een stukje Nederland dat een stuk minder bekend is: Groningen en Friesland. Of wellicht een riviercruise naar het IJsselmeer in combinatie met Groningen? Een grote diversiteit aan landschappen, eeuwenoude Hanzesteden, charmante dorpjes en een rijke historie. 

Onze riviercruises worden uitgevoerd met het luxe schip Carmen II ****. Ze is uiterst elegant en prachtig afgewerkt. De verzorging is volpension plus met zeer uitgebreide ontbijtbuffetten, lunches en diners. Uiteraard is de bustransfer vanaf uw opstapplaats naar het cruiseschip inbegrepen!

5 redenen om bij Biesel Travel een riviercruise te boeken:

  1. Altijd verse maaltijden aan boord.
   De verzorging aan boord is op basis van volpension-plus (ontbijt, lunch, diner en extra’s). In tegenstelling tot veel andere schepen die catering gebruiken, worden alle maaltijden aan boord vers bereid! Elke ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, in de middag geniet u van een heerlijke 3-gangen lunch en ‘s avonds staat er een 4- tot 5-gangen diner voor u klaar.
  2. Internationale boordmuzikanten.
   Tijdens de gehele reis zal een muzikant dagelijks muziek verzorgen in de lounge. De tijden dat deze muzikant optreed zijn dan ook in de lounge terug te lezen. Er is altijd een internationale boordmuzikant die de muziek verzorgt met soms nog een extra muzikant met een ‘regionaal’ tintje.
  3. Nederlandstalige tourleader.
   Bij alle cruises gaat een Nederlandstalige tourleader mee, zo voelt u zich nóg meer thuis. Voor alle vragen en informatie kunt u bij deze tourleader terecht. De tourleader blijft de gehele reis aanwezig en zal u dan ook begeleiden zowel aan boord van het schip als tijdens de excursie’s.
  4. Vervoer vanaf opstapplaats naar het schip.
   Wij verzorgen het vervoer vanaf uw opstapplaats bij u in de buurt naar de aanlegsteiger in de plaats van bestemming. Bij sommige cruises zal de touringcar de hele reis aanwezig blijven om u te vervoeren van en naar excursies en steden We zijn altijd afhankelijk van de waterstanden, weersomstandigheden en eisen van de havenmeester(s), het kan dus voorkomen dat we naar een andere aanlegsteiger moeten rijden dan waar u van het schip bent afgegaan.
  5. Stijlvolle en comfortabele hutten.
   Alle hutten aan boord zijn stijlvol ingericht. Alle hutten zijn comfortabel en hebben grote panoramavensters. Ze beschikken over een badkamer met douche en toilet, radio, TV, minibar, kluisje, föhn, verwarming en airconditioning. De hutten zijn bij beide schepen verdeeld over verschillende dekken, waardoor het kan voorkomen dat u de trap dient te gebruiken.

 


 

 

Onze riviercruises door Nederland:

Cruisen door de kop van Nederland - Foto: Sneek
IJsselmeercruise met Groningen - Foto: Groningen

 


 

Riviercruises door Nederland én België.:

Voorjaarscruise Zeeland en Antwerpen - Foto: Vlissingen
Zeelandcruise met Antwerpen - Foto: Middelburg

 


 

 

Welkom aan boord bij het luxe cruiseschip Carmen II.

Kenmerken van het schip:
Plaats voor 126 passagiers.
Gerenoveerd in 2018 en 2023.
Aantal dekken: 3 dekken.
Bemanning: Internationaal (Nederlands, Engels en Duits sprekend).

 

Wilt u ook met ons op riviercruise?