Vier oud & nieuw in het buitenland!

Onderweg worden verhalen uitgewisseld, worden vriendschappen gesmeed en worden herinneringen gecreëerd die een leven lang meegaan. Terwijl de klok aftelt naar middernacht, stijgt de opwinding tot grote hoogten, geniet van de feestelijke en hartverwarmende festiviteiten in deze wereldsteden.

Vier oud en nieuw in de stad van de liefde.

De jaarwisseling is altijd een speciaal moment, maar nog specialer als u dit een keer kunt beleven in Parijs! De hele stad is mooi versierd met mooie lichtjes en op de Arc de Triomphe wordt een spectaculaire videoshow geprojecteerd. U vindt op veel plaatsen ook nog gezellige kerstmarkten waar u kunt genieten van diverse lekkernijen.

oudnieuw1
oudnieuw2
oudnieuw3

Vier oud en nieuw in de ‘Augustiner Bräustuben’ in München.

Verheug u om oud en nieuw te vieren in de ‘Augustiner Bräustuben’ in München! Een wit-blauwe oudejaarsdroom met DJ wacht op u. Sluit het jaar af met heerlijke drankjes en een stevig diner en dans tot in de kleine uurtjes. Niet ver van de prachtige hoofdstad van Beieren ligt het beroemde merenlandschap in de sprookjesachtige omgeving van de Alpen. Tijdens deze reis maken we een dagtocht naar de winterse Tegernsee met een kleine cognacproeverij waar u het gegarandeerd lekker warm van krijgt!

oudnieuw4
oudnieuw5
oudnieuw6

5 redenen om oud en nieuw te vieren in een wereldstad:

  1. Culturele verrijking.
   Oud en nieuw vieren in het buitenland biedt een unieke kans om de lokale tradities en gebruiken van een andere cultuur te ervaren. Je kunt deelnemen aan authentieke rituelen, feesten en festiviteiten die je horizon verbreden en je begrip van de wereld vergroten.
  2. Bijzondere locaties.
   Veel buitenlandse bestemmingen staan bekend om hun adembenemende locaties. Denk aan feesten op historische pleinen of sfeervolle bergdorpen. Het decor van je oud en nieuw viering wordt zo een onvergetelijke achtergrond.
  3. Internationale samenkomst.
   Tijdens oud en nieuw trekken mensen van over de hele wereld naar populaire bestemmingen om het nieuwe jaar in stijl in te luiden. Dit biedt een unieke kans om nieuwe vrienden te maken, culturele uitwisselingen te hebben en verbindingen te leggen met mensen van verschillende nationaliteiten.
  4. Verrassende tradities.
   Elk land viert oud en nieuw op zijn eigen manier, met eigen tradities en gewoonten. Het bijwonen van deze vieringen geeft je de kans om te genieten van lokale gerechten, muziek en gebruiken die je nergens anders zou ervaren.
  5. Nieuw begin in een nieuwe omgeving.
   Wat is een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan in een compleet nieuwe omgeving? Het kan een symbolische start zijn van een jaar vol avontuur, groei en ontdekkingen. Het breken met je gebruikelijke routine en omgeving kan nieuwe perspectieven en energie brengen voor het komende jaar.