Waarom op riviercruise met Biesen Travel?

Geniet van een heerlijk verblijf aan boord van één van onze riviercruise schepen. Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op de ruime, comfortabele zonnedekken. Hier geniet u tevens van steeds wisselende uitzichten en de kalme stroming van de rivier. De gastvrije bemanning zorgt voor een fijne sfeer aan boord, waardoor u zich zeker welkom voelt.

Wij geven u in deze blog vijf redenen waarom u een riviercruise bij Biesen Travel moet boeken!

 

5 redenen om bij Biesel Travel een riviercruise te boeken:

  1. Altijd verse maaltijden aan boord.
   De verzorging aan boord is op basis van volpension-plus (ontbijt, lunch, diner en extra’s). In tegenstelling tot veel andere schepen die catering gebruiken, worden alle maaltijden aan boord vers bereid! Elke ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, in de middag geniet u van een heerlijke 3-gangen lunch en ‘s avonds staat er een 4- tot 5-gangen diner voor u klaar.
  2. Internationale boordmuzikanten.
   Tijdens de gehele reis zal een muzikant dagelijks muziek verzorgen in de lounge. De tijden dat deze muzikant optreed zijn dan ook in de lounge terug te lezen. Er is altijd een internationale boordmuzikant die de muziek verzorgt met soms nog een extra muzikant met een ‘regionaal’ tintje.
  3. Nederlandstalige tourleader.
   Bij alle cruises gaat een Nederlandstalige tourleader mee, zo voelt u zich nóg meer thuis. Voor alle vragen en informatie kunt u bij deze tourleader terecht. De tourleader blijft de gehele reis aanwezig en zal u dan ook begeleiden zowel aan boord van het schip als tijdens de excursie’s.
  4. Vervoer vanaf opstapplaats naar het schip.
   Wij verzorgen het vervoer vanaf uw opstapplaats bij u in de buurt naar de aanlegsteiger in de plaats van bestemming. Bij sommige cruises zal de touringcar de hele reis aanwezig blijven om u te vervoeren van en naar excursies en steden We zijn altijd afhankelijk van de waterstanden, weersomstandigheden en eisen van de havenmeester(s), het kan dus voorkomen dat we naar een andere aanlegsteiger moeten rijden dan waar u van het schip bent afgegaan.
  5. Stijlvolle en comfortabele hutten.
   Alle hutten aan boord zijn stijlvol ingericht. Alle hutten zijn comfortabel en hebben grote panoramavensters. Ze beschikken over een badkamer met douche en toilet, radio, TV, minibar, kluisje, föhn, verwarming en airconditioning. De hutten zijn bij beide schepen verdeeld over verschillende dekken, waardoor het kan voorkomen dat u de trap dient te gebruiken.

 

Welkom aan boord bij het luxe cruiseschip Carmen.

Kenmerken van het schip:
Plaats voor 138 passagiers.
Gerenoveerd in 2007.
Afmeting van het schip: 110 x 11 meter (lengte x breedte).
Bemmanning: Internationaal (Nederlands, Engels en Duits sprekend).

* Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.
 

 

Welkom aan boord bij het luxe cruiseschip Traviata.

Kenmerken van het schip:
Plaats voor 116 passagiers.
3 dekken waarvan één met stoellift.
Afmeting van het schip: 100 x 11 meter (lengte x breedte).
Bemmanning: Internationaal (Nederlands, Engels en Duits sprekend).

* Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Wilt u ook met ons op riviercruise?