Bestemming
Maand
Wat wilt u doen?

Riviercruises

Onze riviercruises worden uitgevoerd met de gerenoveerde MS Verdi ****, MS Carmen **** of MS Rigoletto ****. Deze luxe cruiseschepen zijn uiterst elegant en prachtig afgewerkt. De verzorging is volpension plus met zeer uitgebreide ontbijtbuffetten, lunches en diners. Wat maakt een riviercruise van Biesen Travel nou zo bijzonder? Onze touringcar blijft de gehele reis aanwezig! Hierdoor zijn alle excursies en transfers inclusief en alles voor u geregeld.

Donaucruise

Een riviercruise over de Donau blijft ontzettend populair en is dan ook elk jaar terug te vinden in ons reisaanbod. Het is de één na langste rivier van Europa. De Donau begint in Duitsland en doorkruist Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Roemenië, Servië, Bulgarije, Moldavië en zelfs Oekraïne. Doordat de Donau zoveel landen doorkruist kunt u genieten van een zeer wisselend landschap. In onze Donau riviercruises komen vaak excursies naar prachtige steden als Boedapest en Wenen voor.

Riviercruises over de Moezel, Rijn, Main en Saar

Bekijk ons actuele reisaanbod voor de mooiste riviercruises op 4-sterrenschepen. In de zomer is er veel aanbod naar de Moezel, Rijn, Main en Saar. Ook in de winterperiode kunt u genieten van een riviercruises waarbij we diverse kerstmarkten bezoeken.

  • 109 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Gratis repatriëring
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR
Vind uw ideale vakantie
Of bekijk hier alle reizen