Bestemming
Maand
Wat wilt u doen?

Stedenreizen

Een nieuwe stad ontdekken? Ga comfortabel op reis met onze luxe touringcar. De mooiste busreizen naar steden zoals Londen, Parijs, Berlijn en Praag. Boek bijvoorbeeld een leuke herfsttrip of ga kerstshoppen in een sfeervolle hoofdstad. We selecteren alleen 3- of 4-sterrenhotels zodat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf.

Kerstshoppen in Londen

Toch wel dé stedentrip waar als eerste aan gedacht wordt tijdens de kerstperiode! De stad is gezellig gedecoreerd met lampjes overal. Als u hier niet in de kerstsfeer komt dan lukt het nergens. De ene etalage nog mooier aangekleed dan de andere (hier worden zelfs wedstrijden om gehouden). In de grote warenhuizen (Harrods!) slaagt u zeker voor de kerstinkopen maar bezoek ook eens een van de vele boetiekjes in Londen. Waarom een stedentrip Londen bij Biesen Travel boeken? Omdat wij er écht voor zorgen dat alles goed geregeld wordt. U stapt eenvoudig op bij een opstapplaats in uw buurt, het hotel wordt gecheckt op onze kwaliteitseisen, al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en maken er een waar feestje van tijdens de reis. Kortom: bij ons hoeft u niet bang te zijn voor

Kerstshoppen in Parijs

De stad van de liefde is tijdens de kerstperiode extra romantisch! Zeker slaagt u hier voor uw kerstinkopen, maar bezoek zeker ook de grote bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren. De naam lichtstad wordt dan zeker waar gemaakt. De vele boetiekjes met prachtige etalages zorgen voor een subliem stadsdecor. Met onze touringcar zijn we in no-time in Parijs en wat maakt onze Parijs stedentrip zo bijzonder? We verblijven bijvoorbeeld in een 4-sterrenhotel in de omgeving van de Periférique! Hier geniet u niet alleen van ontbijt maar ook van diner. Halfpension dus! Daarnaast laat onze gids u alle geheimen van de stad zien. Aarzel niet langer, want bij Biesen Travel weet u tenminste zeker dat u in de watten gelegd wordt.

Kerstshoppen in Berlijn

Als iemand weet hoe ze een kerstsfeer moeten neerzetten… dan zijn het de Duitsers wel! Wow, wat is Berlijn prachtig in deze periode. Overal lampjes, heerlijke Glühwein geuren en gebrande kastanjes. De historische gebouwen zijn feestelijk verlicht en Berlijn moet u echt eens gezien hebben in deze periode. Het heeft voor zowel jong als oud genoeg te bieden. Echt een stedentrip om eens tijdens de kerstperiode te maken. Wat onze Berlijn stedentrip zo bijzonder maakt is toch wel het hotel. Een absoluut 4-sterren hotel midden in het centrum! En dat is toch wel uniek. Het hotel ligt direct aan de Alexanderplatz waar bijvoorbeeld de populaire kledingzaak Primark ook gevestigd is. Ook de Fernsehturn vindt u op dit plein, ook een aanrader om eens mee te maken. Tijdens de stedentrip krijgt u twee keer een stadstour met onze comfortabele bus, onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids. Zo ziet u alle belangrijke bezienswaardigheden. Bij Biesen Travel bent u verzekerd van een geweldige 4-daagse stedentrip naar Berlijn.

Kerstshoppen in Praag

We merken dat Praag populair is als stedentrip tijdens de kerstperiode, en dat vinden wij niet gek! Het is een van de mooiste steden van Europa. Combineer dit gegeven met duizenden kerstlampjes en gezellige kraampjes en u kunt zich voorstellen dat het een onvergetelijke citytrip is in deze periode. Praag is een geliefde bestemming omdat wij hier ook nog eens een geweldig 4-sterrenhotel midden in het centrum aanbieden. Zo kunt u de vele pleinen, torens en bezienswaardigheden op eigen gelegenheid ontdekken maar u geniet ook voor 2 standsrondritten/wandelingen met gids. De gids laat u de belangrijkste attracties zien. Ontbijt is inbegrepen in de stedentrip en omdat het hotel zich in het centrum bevindt kunt u op eigen gelegenheid een gezellige restaurantje uitzoeken.

Kerstshoppen in Wenen

Niet de meest voor de hand liggende stad waar aan gedacht wordt bij kerstshoppen, maar onze 6-daagse wenen busreis staat garant voor prachtige herinneringen! U verblijft in een 3-sterrenhotel mét binnenzwembad. Hier wordt u ontvangen met een welkomstdrankje. Tijdens de Wenen citytrip wordt u echt in de watten gelegd, u krijgt namelijk ontbijt en 3-gangendiners in het hotel. Ook wordt er een muziekavond georganiseerd waar u van een glaasje wijn op kosten van het hotel geniet. In Wenen zelf geeft een Nederlands sprekende gids u twee maal een fantastische rondleiding. Ook diverse excursies zijn inbegrepen bij de stedenreis zoals een bezoek aan Schönbrunn, Stift Melk en de Wachau. Een klassiek romantische reis tot in de puntjes verzorgd!

  • 109 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Gratis repatriëring
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR
Vind uw ideale vakantie
Of bekijk hier alle reizen